Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

Conversie Optimalisatie voor jouw business

Conversie Optimalisatie is essentieel om jouw webwinkel te laten groeien.

Of je nu geld hebt uitgegeven aan SEO of pay-per-click-campagnes of geen van beide, conversie-optimalisatie kan het rendement op je andere marketinginvesteringen drastisch verbeteren. Door de prestaties van je website in kaart te brengen en verschillende paginavarianten te testen, kom je erachter welke criteria belangrijk zijn voor je bezoekers.

(CRO) Conversie Optimalisatie:

De website zó inrichten, dat bezoekers converteren (kopen, inschrijven, aanmelden, etc.)

Aantal voordelen van Conversie Optimalisatie:
 • Klanten vergroten en de verkoop verbeteren. - Dit lijkt misschien een no-brainer, maar het moet nog steeds vermeld worden, omdat het alleen al een goede reden is om CRO te implementeren. Als je jouw succespercentage verbetert, betekent dit dat je jouw bezoekers sneller overtuigt om van jou te kopen.

  Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je 100 bezoekers naar jouw productpagina laat komen. En slechts 5% (5) koopt je product voor
  € 10 en jouw productkosten zijn € 5,-

  Bruto-omzet: € 50,-
  Kosten: € 25,-
  Winst: € 25,-

  Laten we nu aannemen dat je jouw conversieratio verhoogt van 5% naar 10%, wat gebeurt er dan met jouw winst?

  Bruto omzet: € 100,-
  Kosten: € 50,-
  Winst: € 50,-

  Zoals je kunt zien, verdubbel je jouw winst door eenvoudig je conversiepercentage te optimaliseren.
 • Klanten wegnemen van de concurrentie. - Je beseft het misschien niet, maar hoe meer bezoekers je converteert, hoe meer je je concurrentie kwetst. Elke bezoeker die je niet converteert, kan op de website van een concurrent terechtkomen, wat betekent dat, wanneer je jouw conversies verbetert, je potentiële klanten wegneemt van jouw concurrentie.
 • Google zal van jouw webwinkel houden! Google houdt ervan om verkeer naar jouw online winkel te sturen als je echt kunt leveren waar ze naar op zoek zijn. Het is geen goed teken als veel bezoekers jouw site verlaten zonder een aankoop te doen. Er is iets waardoor ze teruggaan naar Google en opnieuw zoeken. Dit scenario kan invloed hebben op jouw SEO-ranglijsten.
 • Betaalde advertenties worden effectiever. - De manier waarop betaalde advertenties werken, is dat je betaalt voor elke bezoeker die op jouw website arriveert. Als ze weggaan zonder actie te hebben genomen, dan heb je jouw geld verspild. Door jouw conversieratio te verbeteren, maak je jouw betaalde advertentiecampagnes het geld waard.
Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Is jouw website geoptimaliseerd voor conversie?

CRO: Conversie Optimalisatie - Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Vraag een Gratis Audit aan.

Wij vertellen je wel wat beter kan, je kunt zelf bepalen of je het door ons, zelf of jouw personeel wilt laten doen.

Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

Hoe kunnen wij jouw bedrijf helpen groeien?

Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Advies

Elk bedrijf is anders. een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over de huidige aanpak? Heb je het vermoeden dat je betere resultaten kan behalen? Laten we de opties vandaag nog bespreken!

faq-ladies-vector

Uitvoering

Resultaten behalen met Conversie Optimalisatie, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten we het stappenplan in gang. Je wordt op de hoogte gehouden met voortgangsgesprekken en/of rapportages. Alles gericht op 1 ding natuurlijk: ➡ Resultaten!

Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Training

Wil je zelf of jouw eigen mensen kunnen inzetten om bedrijfsresultaten en doelen te behalen? Beckol Profit biedt diverse trainingen maar ook coaching en begeleiding aan. Alles op maat, zowel individueel als voor een groep.

Werkstroom Naar Meer Winst

Dit is hoe wij meer winst behalen voor jou!

Wij brengen in kaart waar je nu staat en, ook belangrijk, hoe de concurrentie het doet. Wij analyseren de customer journey van jouw doelgroep en onderzoeken hoe wij deze het beste kunnen bereiken. Welke kanalen gaan wij hiervoor gebruiken, op welke apparaten gaan wij ons richten?

Het wordt nu tijd dat wij een mix van kanalen gaan samenstellen. Voor elk kanaal wordt een strategie uitgeschreven met bijbehorende KPI's en doelstellingen. Dankzij deze methode is er een duidelijke planning en heb jij overzicht op de voortgang van je campagnes.

Je campagnes worden ten alle tijden goed in de gaten gehouden door jouw aangewezen Marketing Specialist. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Het is nu tijd om met jouw campagnes live te gaan. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

👇 Recent Geleverde Prestaties 👇

Client’s love

Klanten over Beckol Profit

Daag ons uit! Vraag nu een gratis website & Social Media audit aan!