Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

Onze Diensten

icon-1

Real Time Web Analytics

Hoe navigeren je bezoekers en klanten door jouw website? Op welke manier hebben gedragingen van jouw klanten invloed op je uiteindelijke winst? Hoe zou je jouw webshop conversieratio kunnen verhogen? Dit zijn belangrijke vragen voor de E-Commerce ondernemer.

Om Succesvol in je business te kunnen opereren en op tijd met trends mee te kunnen gaan, heb je tegenwoordig meer informatie nodig dan alleen bezoekersaantallen of het percentage bezoekers dat de winkelwagen verlaat.

''Knowledge Is Power!''

icon-2

Social Media Marketing

Een website hebben voor uw bedrijf is niet langer slechts een optie, het is essentieel. Maar het bouwen van een mooie en boeiende website is slechts de eerste stap.

Jouw website moet bezoekers aantrekken, vertrouwen opbouwen, klanten informeren en inkomsten genereren. Éen van de meest effectieve manieren om dit te doen is door middel van een resultaat gerichte Social Media Marketing Strategie.

''Content is fire. Social Media is gasoline.''

icon-3

Pay Per Click

Pay-per-click (PPC) marketing is een vorm van online marketing gedaan via platforms zoals Google Ads en Bing. Jij (de adverteerder) betaalt alleen voor klikken of wanneer een gebruiker doorklikt naar de gewenste bestemmingspagina. Het is een manier om verkeer naar jouw website te kopen versus bezoekers via organische methoden, zoals SEO, te verdienen.

Telkens wanneer op jouw advertentie wordt geklikt en een bezoeker naar jouw website wordt gestuurd, moet je de zoekmachine een kleine vergoeding betalen.

''Google will know that you are hungry for sushi before you do.''

icon-4

Email Marketing

Nieuwe klanten werven is een dure aangelegenheid, en iets wat de komende jaren helaas alleen maar duurder gaat worden. Investeren in e-mailmarketing kan daarom zeker de moeite waard zijn!

E-mail is al jaren één van de meest populaire en succesvolle kanalen om je klant, relatie of prospect op een persoonlijke manier te benaderen. Met de komst van de smartphone is e-mail voor elke online marketeer een onmisbaar kanaal geworden.

''Email Marketing is the lifeblood of your business''

icon-5

Conversie Optimalisatie

Je ontvangt verkeer op je webshop of website maar hebt het idee dat er nog niet voldoende rendement wordt gehaald uit deze bezoekers? Bezoekers met een koopintentie moet je zo eenvoudig mogelijk door het aankoopproces begeleiden. 

Conversion Optimization, ook wel Conversion Rate Optimization (CRO) genoemd, heeft alles te maken met het maximaliseren van de effectiviteit van je website door je bezoekers klanten te maken.

''It's much easier to double your business by doubling your conversion rate than by doubling your traffic''