Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

Email Marketing voor jouw business

Email Marketing is essentieel om te groeien!

Laten we eerlijk zijn; E-mailmarketing is een levendige en krachtige manier om contact te maken met mensen. Denk even na over je eigen ervaringen. Ken je iemand die geen e-mailadres heeft? Je ontvangt waarschijnlijk elke week een aantal HTML-e-mails (dat weet ik zeker). Je leest ze, laat je er door inspireren en kijkt zelfs uit naar de volgende. E-mail is een groot deel van ons leven. Een heel groot deel.

Beckol Proft – 4 Email Marketing Highlights

  • RELEVANTIE: De tijd dat een consument verleid kon worden tot een aankoop door het inzetten van een simpele nieuwsbrief is helaas voorbij. Tegenwoordig tel je enkel mee wanneer je altijd en overal relevant bent voor de potentiële klant. Een boodschap in een nieuwsbrief moet dus volledig aansluiten op de ontvanger, alleen dan zal hij of zij lid blijven en overgaan tot actie. Een perfecte afstemming op het profiel van de klant is voor succesvolle e-mailmarketing daarom essentieel!
Email Marketing - Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam
  • DESIGN: Studies hebben aangetoond dat mensen de voorkeur geven aan e-mails met meer afbeeldingen en een aantrekkelijk ontwerp in plaats van alleen platte tekst. Onze getalenteerde ontwerpers kunnen een nieuwsbriefsjabloon maken met de kleuren, organisatie en verschillende functies waarvan u denkt dat ze uw bedrijf het best vertegenwoordigen. We ontwerpen al onze e-mails om responsief te zijn en om ervoor te zorgen dat deze correct wordt weergegeven op elke desktop of elk mobiele apparaat.
Email Marketing - Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam
  • SLIMME DATA: Klanten laten onwijs veel bruikbare informatie achter. Helaas wordt deze data niet altijd gebruikt. Denk bijvoorbeeld eens aan de bestelgeschiedenis. Je weet precies van welke producten en merken je klant fan is. Daarnaast heb je toegang tot gegevens over het gemiddelde aankoopbedrag en kun je precies uitzoeken voor welke informatie, actie en producten de potentiële koper gevoelig is. Een gemiste kans om deze data niet te gebruiken!
Email Marketing - Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam
  • E-MAIL NIEUWSBRIEFLIJST LATEN GROEIEN: Niet alleen dat, maar we zullen ook met jou samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw e-mailnieuwsijstlijst eindeloos groeit door jouw site te optimaliseren en aanmeldingen voor e-mailnieuwsbrieven aan te moedigen.
Email Marketing - Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam
Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

Hoe kunnen wij jouw bedrijf helpen groeien?

Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Advies

Elk bedrijf is anders. een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over de huidige aanpak? Heb je het vermoeden dat je betere resultaten kan behalen? Laten we de opties vandaag nog bespreken!

faq-ladies-vector

Uitvoering

Resultaten behalen met Email Marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten we het stappenplan in gang. Je wordt op de hoogte gehouden met voortgangsgesprekken en/of rapportages. Alles gericht op 1 ding natuurlijk: ➡ Resultaten!

Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Training

Wil je zelf of jouw eigen mensen kunnen inzetten om bedrijfsresultaten en doelen te behalen? Beckol Profit biedt diverse trainingen maar ook coaching en begeleiding aan. Alles op maat, zowel individueel als voor een groep.

Werkstroom Naar Meer Winst

Dit is hoe wij meer winst behalen voor jou!

Wij brengen in kaart waar je nu staat en, ook belangrijk, hoe de concurrentie het doet. Wij analyseren de customer journey van jouw doelgroep en onderzoeken hoe wij deze het beste kunnen bereiken. Welke kanalen gaan wij hiervoor gebruiken, op welke apparaten gaan wij ons richten?

Het wordt nu tijd dat wij een mix van kanalen gaan samenstellen. Voor elk kanaal wordt een strategie uitgeschreven met bijbehorende KPI's en doelstellingen. Dankzij deze methode is er een duidelijke planning en heb jij overzicht op de voortgang van je campagnes.

Je campagnes worden ten alle tijden goed in de gaten gehouden door jouw aangewezen Marketing Specialist. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Het is nu tijd om met jouw campagnes live te gaan. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

👇 Recent Geleverde Prestaties 👇

Client’s love

Klanten over Beckol Profit

Daag ons uit! Vraag nu een gratis website & Social Media audit aan!