Gericht Op Resultaten!

Over Beckol Profit

Wij zijn een resultaatgericht Online Marketing Bureau gespecialiseerd in
E-Commerce. Wij bedienen onze klanten door heel Nederland. Gedreven door het succes van onze klanten zijn we trots op de online strategieën die we implementeren om websiteverkeer te stimuleren, bezoekers om te zetten in leads en de verkoop te verbeteren.

Gericht Op Resultaten!

Hoe we het doen?

We zullen jouw bedrijfsresultaten verbeteren door gebruik te maken van retargetingstrategieën, zoekintentie en geautomatiseerde verkoop funnels. Door een combinatie van e-mailmarketing, Facebook- en Google-zoek- en retargeting advertenties en sterk winstgevende bestemmingspagina’s te gebruiken, kunnen we jouw ROI (Return On Investment) drastisch verhogen.

Werkstroom Naar Meer Winst

Dit is hoe wij meer winst behalen voor jou!

Wij brengen in kaart waar je nu staat en, ook belangrijk, hoe de concurrentie het doet. Wij analyseren de customer journey van jouw doelgroep en onderzoeken hoe wij deze het beste kunnen bereiken. Welke kanalen gaan wij hiervoor gebruiken, op welke apparaten gaan wij ons richten?

Het wordt nu tijd dat wij een mix van kanalen gaan samenstellen. Voor elk kanaal wordt een strategie uitgeschreven met bijbehorende KPI's en doelstellingen. Dankzij deze methode is er een duidelijke planning en heb jij overzicht op de voortgang van je campagnes.

Je campagnes worden ten alle tijden goed in de gaten gehouden door jouw aangewezen Marketing Specialist. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Het is nu tijd om met jouw campagnes live te gaan. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Gericht Op Resultaten!

Onze Missie?

Om resultaat gerichte online marketingdiensten te leveren aan cliënten die niet over de mensen, middelen, tijd of expertise beschikken om een meetbaar rendement op korte termijn te behalen.

Dit vinden wij belangrijk!

Ontmoet de CEO

Togar Beckol

Togar Beckol

Togar is een erkend expert op het gebied van digitale marketing en e-commerce. Hij is zelf oprichter en eigenaar van een aantal succesvolle webshops en heeft meerdere ondernemers geholpen hun bedrijf naar de next level te brengen. - ''Er is altijd ruimte voor verbetering''

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Kom in contact

Neem vandaag nog contact op en breng jouw onderneming naar de next level. Of je nu wilt adverteren op Facebook, Twitter, Instagram of Google Ads, bij ons ben je aan het juiste adres!

Misschien ga jij net beginnen met jouw E-Commerce winkel en heb je hulp nodig met het opzetten van jouw website, programma’s of brand. Laat ons dan jouw geld en tijd besparen en neem gratis contact op om de mogelijkheden bespreken.

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Bericht achterlaten?