Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

Pay Per Click Marketing voor jouw business

Pay Per Click Marketing is essentieel om jouw webwinkel te laten groeien.

PPC is iets dat weinig mensen doen, en nog minder goed doen. – Het is een geweldige manier om verkeer, leads, verkopen, etc. te genereren voor jouw bedrijf; Als je het echter goed doet, kan dit het meest gerichte manier zijn om toenemende groei te stimuleren. Heb je ooit een AdWords-campagne gebouwd om de wateren te testen? Het kan een nogal angstaanjagende project zijn, maar daarom zijn wij hier.

Door de inzet van dynamische & rich media banners, tekstadvertenties, video en allerlei andere methoden brengen wij je website onder de aandacht bij de doelgroep.

  • SEARCH ADVERTISING: Jouw doelgroep is naar je op zoek. Maar hoe zorg je ervoor dat jij gevonden wordt – en niet je concurrent? Hoe kun je vandaag al bovenaan in Google opduiken? Met slimme Google Search campagnes zetten we jouw merk direct in de spotlight; maar alleen voor de doelgroep, die jij wilt.
Beckol Profit PPC - Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam
  • SLIMME GOOGLE SHOPPING ADS: In plaats van je doelgroep te vertellen dat jij ‘in huis’ hebt wat zij zoeken, kun je het ook laten zien. Met een slimme Google Shopping campagne beantwoorden we de zoekopdrachten van jouw doelgroep. Niet met tekst, maar met het complete plaatje – inclusief prijs, leveringsvoorwaarden, uitvoeringen en beoordelingen.
Beckol Profit PPC - Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam
  • DISPLAY ADVERTISING: Je wilt opvallen bij het juiste publiek. Maximaal bereik creëren. Meer brand awareness creëren. Engagement verhogen. Conversie verhogen. In plaats van afwachten, wil je toeslaan. Tijd om jouw doelgroep extra te prikkelen. En deze te overtuigen, om voor jouw merk te kiezen. Maar dan moet je wel eerst de aandacht van jouw doelgroep trekken. En de boodschap perfect afstemmen op de ontvanger. Het beste tool hiervoor? Display Advertising! Wanneer jouw potentiële klanten hun favoriete website bezoeken of blog aan het lezen zijn worden ze herinnerd aan jouw brand.
Beckol Profit PPC - Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam
  • VIDEO ADVERTISING: Jouw product of oplossing wil je aan je doelgroep laten zien. Je wilt je merkverhaal op een krachtige manier overbrengen – in woord, beeld en geluid. Jouw doelgroep entertainen, ontroeren, overtuigen én betrekken. Wij zetten onze creativiteit in om tot een video marketing strategie te komen, die net even anders is. Zodat jouw video advertenties de massa ontstijgen en veel meer impact hebben. Opmerkelijke video’s, die jouw doelgroep simpelweg móét zien. Wij geven jouw merk de aandacht die het verdient. Jij wilt toch ook dat jouw business viral gaat?
Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam
Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

Hoe kunnen wij jouw bedrijf helpen groeien?

Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Advies

Elk bedrijf is anders. een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over de huidige aanpak? Heb je het vermoeden dat je betere resultaten kan behalen? Laten we de opties vandaag nog bespreken!

faq-ladies-vector

Uitvoering

Resultaten behalen met Pay Per Click Marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten we het stappenplan in gang. Je wordt op de hoogte gehouden met voortgangsgesprekken en/of rapportages. Alles gericht op 1 ding natuurlijk. ➡ Resultaten!

Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Training

Wil je zelf of jouw eigen mensen kunnen inzetten om bedrijfsresultaten en doelen te behalen? Beckol Profit biedt diverse trainingen maar ook coaching en begeleiding aan. Alles op maat, zowel individueel als voor een groep.

Werkstroom Naar Meer Winst

Dit is hoe wij meer winst behalen voor jou!

Wij brengen in kaart waar je nu staat en, ook belangrijk, hoe de concurrentie het doet. Wij analyseren de customer journey van jouw doelgroep en onderzoeken hoe wij deze het beste kunnen bereiken. Welke kanalen gaan wij hiervoor gebruiken, op welke apparaten gaan wij ons richten?

Het wordt nu tijd dat wij een mix van kanalen gaan samenstellen. Voor elk kanaal wordt een strategie uitgeschreven met bijbehorende KPI's en doelstellingen. Dankzij deze methode is er een duidelijke planning en heb jij overzicht op de voortgang van je campagnes.

Je campagnes worden ten alle tijden goed in de gaten gehouden door jouw aangewezen Marketing Specialist. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Het is nu tijd om met jouw campagnes live te gaan. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

👇 Recent Geleverde Prestaties 👇

Client’s love

Klanten over Beckol Profit

Daag ons uit! Vraag nu een gratis website & Social Media audit aan!