Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

Social Media Marketing voor jouw business

Social Media Marketing is essentieel om jouw webwinkel te laten groeien.

Nederlanders brengen steeds meer tijd door op allerlei social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en Snapchat. Ze laten hier veel bruikbare data voor jou achter. Data zoals leeftijd, woonplaats en interesses. Dankzij Social Media Marketing kunnen we op basis van deze data zeer gericht adverteren voor jou. Het is keer op keer bewezen dat de kans op conversie, en dus succes, in dit geval zeer hoog is.

Beckol Proft – 4 Social Media Marketing Highlights

Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

De vraag is niet of je Social Media gaat gebruiken, het antwoord is vanzelfsprekend. De vraag is hoe goed ga je het doen?

Social Media Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Een goed gedefinieerde en uitgevoerde merkstrategie heeft invloed op alle aspecten van jouw bedrijf en houdt rechtstreeks verband met de behoeftes, emoties en opties van een publiek. Het gaat allemaal om het begrijpen van jouw doelgroep.

Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

Hoe kunnen wij jouw bedrijf helpen groeien?

Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Advies

Elk bedrijf is anders. een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over de huidige aanpak? Heb je het vermoeden dat je betere resultaten kan behalen? Laten we de opties vandaag nog bespreken!

faq-ladies-vector

Uitvoering

Resultaten behalen met Social Media Marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten we het stappenplan in gang. Je wordt op de hoogte gehouden met voortgangsgesprekken en/of rapportages. Alles gericht op 1 ding natuurlijk: ➡ Resultaten!

Webwinkel Marketing Beckol Profit Online Marketing Bureau Rotterdam

Training

Wil je zelf of jouw eigen mensen kunnen inzetten om bedrijfsresultaten en doelen te behalen? Beckol Profit biedt diverse trainingen maar ook coaching en begeleiding aan. Alles op maat, zowel individueel als voor een groep.

Werkstroom Naar Meer Winst

Dit is hoe wij meer winst behalen voor jou!

Wij brengen in kaart waar je nu staat en, ook belangrijk, hoe de concurrentie het doet. Wij analyseren de customer journey van jouw doelgroep en onderzoeken hoe wij deze het beste kunnen bereiken. Welke kanalen gaan wij hiervoor gebruiken, op welke apparaten gaan wij ons richten?

Het wordt nu tijd dat wij een mix van kanalen gaan samenstellen. Voor elk kanaal wordt een strategie uitgeschreven met bijbehorende KPI's en doelstellingen. Dankzij deze methode is er een duidelijke planning en heb jij overzicht op de voortgang van je campagnes.

Je campagnes worden ten alle tijden goed in de gaten gehouden door jouw aangewezen Marketing Specialist. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Het is nu tijd om met jouw campagnes live te gaan. Wij zullen hierbij voortdurend testen, alleen door te testen kunnen wij de campagnes namelijk blijven verbeteren. Hierdoor zullen jouw kosten per conversie steeds minder worden en jouw winst steeds meer!

Beckol Profit - Gericht Op Resultaten

👇 Recent Geleverde Prestaties 👇

Client’s love

Klanten over Beckol Profit

Daag ons uit! Vraag nu een gratis website & Social Media audit aan!